Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: PSG har lagt bud på Everton-mittfältare

Everton-mittfältaren Idrissa Gueye, 29, är just nu med Senegal och spelar Afrikanska mästerskapen, men rapporteras samtidigt vara aktuell för en flytt till både Manchester United och Paris Saint-Germain. Mittfältaren kopplades redan i januari ihop med en flytt till just PSG, men blev då kvar – till stor besvikelse.

– Det var en dröm som tråkigt nog inte blev sann. Alla spelare jobbar för att komma till de bästa lagen för att spela matcher i Champions League. Jag är ärad av att PSG var intresserat av mig, sa Gueye till franska tidningen L’Equipe då.

ANNONS

Nu uppger L’Equipe att PSG åter förhandlar med Everton om mittfältaren och att ett första bud är lagt värt 30 miljoner euro, drygt 316 miljoner kronor. Tidningen skriver även att förhandlingarna lär fortgå under närmaste dagarna.

Gueye anslöt sommaren 2016 till Everton från Aston Villa och är den här säsongen noterad för två assist på 35 matcher i alla turneringar. Senegalesens avtal med Everton sträcker sig fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-07-12 kl 07:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto