Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: "Giffarna" fortsätter på spanska spåret - nära anfallsvärvning

Sillybloggen

Gif Sundsvall förstärkte nyligen med att värva spanske Pol Roige, med ett förflutet i Real Madrid och Barcelona. Klubben verkar dock inte vara klar med truppbygget inför hösten i och med den värvningen. I dag berättade tränaren Joel Cedergren att Sundsvall var nära en anfallsvärvning.

– Som det ser ut så är det i stort sett klart, men man ska inte hoppa riktigt än. Urban (Hagblom, sportchef) har mycket arbete att göra över helgen, sa Sundsvall-tränaren till ST.

Enligt Sundsvalls Tidning handlar det om en ny spanjor. Tidningen skriver att anfallaren Marc Mas Costa, 29, från Spanien är nära att bli klar för spel i klubben.

– Det jag kan säga är att vi ska in med en forward och att vi har kommit långt. Vi sitter i slutförhandlingar med ett namn, men jag vill inte kommentera vem det handlar om. Det är upp till er att spekulera kring det, säger sportchefen Urban Hagblom till tidningen.

Annons

Marc Mas Costa representerar UE Olot i den spanska tredjeligan. Sundsvall har haft flera spanjorer i sin trupp de senaste åren, däribland de nuvarande spelarna David Batanero, Carlos Moros Gracia och Juanjo Ciercoles.

Publicerad 2019-07-20 18:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto