POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Jebali lämnar Saudiarabien: "Jag har flera väldigt intressanta erbjudanden i Skandinavien"

Den tidigare Elfsborg- och Värnamospelaren Issam Jebali lämnade allsvenskan för ungefär ett år sedan. Han hamnade i norska Rosenborg, men tiden där blev dock kortvarig. I januari såldes han till saudiska Al-Wahda. Men tunisierns sejour i Saudiarabien ser ut att bli halvårig. För FotbollDirekt bekräftar Jebali att han inte kommer att bli kvar i Al-Wahda och sajten uppger att danska Bröndby intresserat av att knyta till sig honom.

– Jag kan bekräfta att jag lämnar Saudiarabien. Det stämmer att jag har flera väldigt intressanta erbjudanden i Skandinavien, säger han till FotbollDirekt.

27-åringen vill dock inte specificera vilka klubbar det är som är med i bilden.

– Vilka klubbar det rör sig om kan jag inte säga men ni kommer snart få reda på mitt beslut, säger han.

Publicerad 2019-07-21 kl 23:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå