Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Larsson uppges läkarundersökas på tisdagen i Ryssland

Sillybloggen

IFK Norrköping-anfallaren Jordan Larsson, 22, ser ut att vara på väg mot en ny sejour utomlands. Pekings ordförande Peter Hunt bekräftade i förra veckan för Expressen att anfallaren är på väg att säljas och enligt tidningen handlade det om en rysk klubb, något ryska sajten Sport-Express preciserade som Spartak Moskva.

Den ryska sajten uppgav då att anfallarens årslön landar på runt 1,1 miljoner euro och att Spartak betalar runt fyra miljoner euro, drygt 42 miljoner kronor för spelaren.

Nu uppger Sport-Express att övergången snart kan offentliggöras. Sajten uppger att Larsson under tisdagen kommer att läkarundersökas hos klubben.

Samtidigt har sajten också uppgifter om att Andé Schürrle, med meriter från det tyska landslaget, lämnar Borussia Dortmund för spel i Spartak Moskva. Han förväntas också läkarundersökas av klubben under tisdagen. Den tyske anfallaren har även tidigare rapporteras vara nära en övergång till den ryska klubben.

Annons

Spartak Moskva slutade femma i den ryska ligan förra säsongen.

Publicerad 2019-07-30 07:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto