POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

PSG:s förslag till Neymar: Stanna och lämna nästa sommar

Det är en illa bevarad hemlighet att Neymar inte längre vill spela i Paris Saint-Germain. Den brasilianska stjärnan har bland annat kopplats samman med en flytt tillbaka till Barcelona, men PSG sägs hålla hårt i ytterforwarden och kräver mycket betalt för att han ska få lämna.

Samtidigt uppges nu PSG söka en pakt med Neymar, enligt spanska Sport. Tidningen menar att PSG försöker sälja in idén till Neymar att stanna en säsong till för att klubben sedan ska vara öppna för att brassen lämnar nästa sommar.

Neymars avtal med PSG sträcker sig till juni 2022.

Publicerad 2019-08-01 kl 09:10

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå