POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Blåvitt har budat på U21-landslagsman

IFK Göteborg har sålt spelare som Benjamin Nygren och Carl Starfelt. Junes Barny och klubben gick skilda vägar. Dessutom är Patrik Karlsson Lagemyr långtidsskadad. Tunga tapp och nu uppges IFK Göteborg öppna plånboken.

I dagarna uppgav FotbollDirekt att Blåvitt budat på Tesfaldet Tekie. Nu skriver samma sajt att IFK Göteborg lagt ännu ett bud – på U21-landslagsmannen Alexander Jallow, som representerar Jönköpings Södra. Enligt FotbollDirekt ”värderar” Smålandslaget budet på 21-åringen.

Backen har den här säsongen noterats för 2 mål och 3 assist på 15 seriematcher i superettan.

Publicerad 2019-08-02 kl 18:30

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå