POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Schöne klar för Serie A-klubb

Ajaxs danske landslagsmittfältare Lasse Schöne, 33, var under förra säsongen en tongivande spelare när den nederländska storklubben vann Eredivisie och gick till semifinal i Champions League. Men efter sju år i klubben ser nu dansken ut att flytta vidare till Italien.

Journalisten Fabrizio Romano, som bland annat arbetar för The Guardian och Sky Sport, uppger att Schöne är klar för en flytt till italienska Serie A-klubben Genoa med ett kontrakt fram till sommaren 2021. Endast en påskrift återstår.

Schöne stod förra säsongen för sju mål och åtta framspelningar på 51 matcher.

Publicerad 2019-08-03 kl 15:37

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå