POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Manchester United avbryter försök att värva Dybala

Manchester United har under senaste veckorna kopplats ihop med en värvning av Juventus argentinske anfallare Paulo Dybala. Detta som en del i en form av bytesaffär med Juventus, då Romelu Lukaku uppges vara aktuell att gå åt motsatt håll. Tidigare under söndagen kom även Sunday Times med nya uppgifter om att även Mario Mandzukic kan vara en del i affären, men nu verkar klubbarna ha stött på problem.

Sky Sports uppger att Manchester United avbryter försöken att värva Dybala, då anfallaren inte ska vilja gå till United tillräckligt mycket. Därmed ser det nu inte ut att bli en bytesaffär mellan klubbarna för anfallarna.

Sky Sport Italia rapporterade den sista juli att klubbarna var överens om bytesaffären, men att endast ett klartecken från Dybala saknades för att bytesaffären skulle bli klar. Nu verkar därmed Dybala ha fått tycka till om vad han tycker om affären.

Publicerad 2019-08-04 kl 21:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå