POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Watford uppges nobba stort bud på stjärnmittfältare

Watford inleder nästa lördag ligaspelet hemma mot Graham Potters Brighton & Hove Albion i Premier League. Då verkar laget inte vilja släppa fler spelare. RMC uppger att Everton, som under söndagen presenterade Juventus-talangen Moise Kean, lagt ett bud på 32 miljoner pund, drygt 375 miljoner kronor på Watfords mittfältsstjärna Abdoulaye Doucoure, 26. Däremot ska Watford ha nobbat det.

Doucoure anslöt vintern 2016 till Watford från franska Rennes och har under senaste säsongerna varit en tongivande spelare för klubben i Premier League. Mittfältaren har kontrakt fram till sommaren 2023.

Publicerad 2019-08-04 kl 15:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå