Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Watford uppges nobba stort bud på stjärnmittfältare

Sillybloggen

Watford inleder nästa lördag ligaspelet hemma mot Graham Potters Brighton & Hove Albion i Premier League. Då verkar laget inte vilja släppa fler spelare. RMC uppger att Everton, som under söndagen presenterade Juventus-talangen Moise Kean, lagt ett bud på 32 miljoner pund, drygt 375 miljoner kronor på Watfords mittfältsstjärna Abdoulaye Doucoure, 26. Däremot ska Watford ha nobbat det.

Doucoure anslöt vintern 2016 till Watford från franska Rennes och har under senaste säsongerna varit en tongivande spelare för klubben i Premier League. Mittfältaren har kontrakt fram till sommaren 2023.

Annons
Publicerad 2019-08-04 15:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto