POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Bundesliga-klubb uppges köpa loss PSG-målvakt

Paris Saint-Germains tyske målvakt Kevin Trapp, 29, var under förra säsongen utlånad till Eintracht Frankfurt, klubben som han anslöt till PSG från sommaren 2015. Nu ser han ut att återvända till den tyska klubben permanent.

Tyska Sky uppger att Frankfurt är överens med PSG om en prislapp och att klubben köper loss målvakten. Endast en läkarundersökning återstår under onsdagen innan affären kan bli presenterad för allmänheten.

Enligt tyska tidningen Bild, som har samma uppgifter, landar övergångssumman på strax under tio miljoner euro, det vill säga strax under 107 miljoner kronor. Tidningen har även uppgifter om att målvakten förväntas skriva på ett femårskontrakt värt fyra miljoner euro om året, drygt 43 miljoner kronor.

Trapp har kontrakt med PSG fram till sommaren 2020.

Publicerad 2019-08-07 kl 08:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå