POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Premier League-klubb uppges jaga Welbeck

Tidigare Manchester United-anfallaren Danny Welbeck, 28, lämnade i våras Arsenal vid kontraktets slut och är därmed nu kontraktslös. Welbeck anslöt till Gunners från Manchester United under 2014 och blev totalt noterad för 32 mål på 126 matcher för Londonklubben – trots att han hade återkommande skadeproblem.

Nu ser det ut som att anfallaren stannar i Premier League. Sky Sports uppger att Watford för samtal med Welbeck om en gemensam framtid, men att det inte finns någon tidspress för att få affären i hamn, då Welbeck är kontraktslös, vilket gör att en värvning av anfallaren även kan ske efter att det engelska transferfönstret stängt.

Welbeck skadade sig i november i fjol allvarligt mot Sporting i gruppspelet i Europa League och missade sedan resten av säsongen, även om han satt på bänken under finalmötet med Chelsea i Europa League.

Publicerad 2019-08-07 kl 13:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå