POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Everton uppges föra samtal med Manchester United om back

Everton uppges vara på jakt efter en ny back. Liverpool-klubben har i sommar tappat tre mittbackar – Kurt Zouma som återvände till Chelsea efter utlåning och Ashley Williams och Phil Jagielka, vars kontrakt gått ut. Enligt Sky Sports för nu därför Everton samtal med Manchester United om en värvning av Marcos Rojo.

Enligt uppgifterna försökte Everton redan under förra sommaren värva Rojo, men affären sprack i sista minuten och nu vill därför tränaren Marco Silva göra ett nytt försök att värva Rojo som en ersättare till Zouma i försvarslinjen.

Argentinaren ska under torsdagen ha synts till på Uniteds träningsanläggning Carrington, men ihop med sina representanter för att föra samtal med Uniteds ledning om sin framtid i klubben.

Rojo anslöt under sommaren 2014 till Manchester United från Sporting, men har sedan dess fått varierat med speltid och gjorde endast fem ligamatcher förra säsongen. Argentinaren har avtal med klubben till sommaren 2021, men med en option på en förlängning med ytterligare ett år.

Publicerad 2019-08-08 kl 13:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå