Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ghoddos övergång spricker - Brentford går för ny anfallare

Sillybloggen

Östersunds FK:s tidigare anfallare Saman Ghoddos, sedan förra sommaren i franska Ligue 1-klubben Amiens, rapporterades under onsdagen vara aktuell för en övergång till Pontus Janssons Championship-klubb Brentford. Football Insider uppgav att klubbarna är överens och Sky Sports-journalisten Kaveh Solhekol skrev på Twitter övergångssumman förväntas landa på sju miljoner pund, drygt 82 miljoner kronor.

Men nu verkar det inte bli en övergång. Sky Sports uppger att Ghoddos och Brentford inte kommit överens om det personliga avtalet, vilket gör att övergången kan spricka. Därför tar den engelska klubben nu, enligt uppgifterna, i stället sikte på Sparta Rotterdams talangfulle anfallare Halil Dervisoglu, 19, som förra säsongen stod för tio mål och sex assist på 34 matcher i Eredivisie.

Senare på torsdagen skrev också Expressen att det inte blir någon flytt till Brentford för Ghoddos då affären spruckit.

Brentford är i behov av en anfallare, då Neal Maupay tidigare i sommar lämnade för Graham Potters Brighton & Hove Albion och Premier League

Annons

Ghoddos stod för fyra mål och fyra assist på 27 ligamatcher under sin debutsäsong i Frankrike och har kontrakt fram till sommaren 2023.

Publicerad 2019-08-08 15:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto