Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: HBK flyttar upp talang

Sillybloggen

Halmstads BK meddelade under fredagen att anfallstalangen Oliver Hintsa, 18, flyttas upp till A-truppen med ett kontrakt över två och ett halvt år.

– Det är oerhört stort. Det är en dröm sen jag var liten och det känns som att jag äntligen har uppnått ett av mina mål. Det är det här jag har jobbat för väldigt länge. Men jag ska fortsätta jobba stenhårt och nu är nästa steg att ta en plats, att börja konkurrera ut dem. Det är väldigt bra killar, med långa karriärer. Det blir tufft att konkurrera ut dem, men jag tror att de kommer hjälpa mig väldigt mycket, och flera av dem gör det redan. Och det tycker jag är väldigt skönt, säger han i en kommentar på bollklubbens hemsida.

HBK-managern Magnus Haglund om kontraktsskrivningen:

– Det känns väldigt bra att ännu en spelare sprungen ur vår fantastiska akademi når hela vägen till vår a-trupp. Oliver är på många sätt en spännande spelare med sin höga speluppfattning, snabbhet i både tanke och fötter och sitt målsinne. Han är användbar såväl som forward som yttermittfältare. Vi ser fram emot att jobba med Oliver ytterligare minst 2,5 år.

Annons

HBK är placerat på elfteplats i superettan.

Publicerad 2019-08-09 13:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto