POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Gerrards kusin erbjuden till svensk klubb - kan lånas ut från Liverpool

Liverpool-ikonen Steven Gerrards kusin Bobby Duncan, 18, lämnade sommaren 2018 Manchester City för spel i Liverpools akademi. Duncan, som är anfallare, gjorde under sin debutsäsong 18 mål och sex assist på 20 matcher i Premier Leagues U18-liga.

“Jag är glad över att kunna meddela att jag har skrivit på för Liverpool. Jag har väntat så länge på den här dagen, att äntligen få komma till klubben som jag har växt upp med, tittat på och supportat i hela mitt liv. Min barndomsdröm. Nu går vi över till arbete”, skrev Duncan på Instagram efter att övergången blev klar.

Men nu kan han lämna den engelska storklubben för en utlåning.

The Athletic uppger att Liverpool-tränaren Jürgen Klopp vill att Duncan ska få chansen att spela i en utländsk liga för att få mer erfarenhet och att han har blivit erbjuden till åtminstone en svensk klubb.

Duncan har tidigare även kopplats ihop med Borussia Dortmund, enligt engelska tidningen Daily Mail. Under sommarens försäsong fick han även chansen att visa upp sig i ett par träningsmatcher med Liverpools A-lag och stod bland annat i juli för en fullträff mot Tranmere.

Publicerad 2019-08-09 kl 13:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå