Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Gerrards kusin erbjuden till svensk klubb - kan lånas ut från Liverpool

Sillybloggen
IFK Norrköping - Kalmar FF
IFK Norrköping
Kalmar FF
STREAMA PÅ LÖRDAG
Malmö FF - IK Sirius
Malmö FF
IK Sirius
STREAMA PÅ LÖRDAG
IFK Göteborg - IF Brommapojkarna
IFK Göteborg
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ LÖRDAG
Halmstads BK - IFK Värnamo
Halmstads BK
IFK Värnamo
STREAMA PÅ LÖRDAG
IF Elfsborg - Djurgårdens IF
IF Elfsborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ SÖNDAG

Liverpool-ikonen Steven Gerrards kusin Bobby Duncan, 18, lämnade sommaren 2018 Manchester City för spel i Liverpools akademi. Duncan, som är anfallare, gjorde under sin debutsäsong 18 mål och sex assist på 20 matcher i Premier Leagues U18-liga.

“Jag är glad över att kunna meddela att jag har skrivit på för Liverpool. Jag har väntat så länge på den här dagen, att äntligen få komma till klubben som jag har växt upp med, tittat på och supportat i hela mitt liv. Min barndomsdröm. Nu går vi över till arbete”, skrev Duncan på Instagram efter att övergången blev klar.

Men nu kan han lämna den engelska storklubben för en utlåning.

The Athletic uppger att Liverpool-tränaren Jürgen Klopp vill att Duncan ska få chansen att spela i en utländsk liga för att få mer erfarenhet och att han har blivit erbjuden till åtminstone en svensk klubb.

Annons

Duncan har tidigare även kopplats ihop med Borussia Dortmund, enligt engelska tidningen Daily Mail. Under sommarens försäsong fick han även chansen att visa upp sig i ett par träningsmatcher med Liverpools A-lag och stod bland annat i juli för en fullträff mot Tranmere.

Publicerad 2019-08-09 13:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto