POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Hannover får konkurrens - fler tyska klubbar följer svensk U21-landslagsman

Sveriges U21-landslagsman Emil Hansson, 21, var under förra säsongen utlånad från Feyenoord till Waalwijk i nederländska andraligan och bidrog till att laget blev uppflyttat till Eredivisie med 13 mål och tolv assist på 44 matcher i alla turneringar. Hittills är han däremot inte noterad för någon match i Feyenoord den här säsongen och kan nu vara på väg bort från den nederländska storklubben.

Tyska tidningen Bild uppgav tidigare i veckan att Hansson av allt att döma kommer att lämna Feyenoord för spel i tyska andraligaklubben Hannover, men nu kommer tidningen med uppgifter om att övergången är i fara, då Hanssons agent ska ha informerat Hannover om att ytterligare fyra tyska andraligaklubbar är intresserade.

Bild spekulerar dock i att det är förhandlingstaktik från Hanssons agent, samtidigt som Sportbuzzer rapporterar att Hanssons marknadsvärde är på 1,25 miljoner euro, drygt 13 miljoner kronor, men att Hannover inte ska vara berett att betala den summan.

Hansson har kontrakt med Feyenoord till sommaren 2020.

Publicerad 2019-08-09 kl 08:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå