Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Hannover får konkurrens - fler tyska klubbar följer svensk U21-landslagsman

Sillybloggen

Sveriges U21-landslagsman Emil Hansson, 21, var under förra säsongen utlånad från Feyenoord till Waalwijk i nederländska andraligan och bidrog till att laget blev uppflyttat till Eredivisie med 13 mål och tolv assist på 44 matcher i alla turneringar. Hittills är han däremot inte noterad för någon match i Feyenoord den här säsongen och kan nu vara på väg bort från den nederländska storklubben.

Tyska tidningen Bild uppgav tidigare i veckan att Hansson av allt att döma kommer att lämna Feyenoord för spel i tyska andraligaklubben Hannover, men nu kommer tidningen med uppgifter om att övergången är i fara, då Hanssons agent ska ha informerat Hannover om att ytterligare fyra tyska andraligaklubbar är intresserade.

Bild spekulerar dock i att det är förhandlingstaktik från Hanssons agent, samtidigt som Sportbuzzer rapporterar att Hanssons marknadsvärde är på 1,25 miljoner euro, drygt 13 miljoner kronor, men att Hannover inte ska vara berett att betala den summan.

Hansson har kontrakt med Feyenoord till sommaren 2020.

Annons
Publicerad 2019-08-09 08:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto