POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6d

Officiellt: Bremen-svenskar får ny lagkamrat - lånar från Dortmund

Werder Bremen, med svenskarna Ludwig Augustinsson och Felix Beijmo i laget, meddelade under söndagsförmiddagen att laget förstärker truppen. Mittbacken Ömer Toprak, 30, ansluter på lån från Borussia Dortmund över nästa säsong, samtidigt som Bremen har en obligatorisk köpoption inskriven i överenskommelsen.

– Ömer är en snabb mittback som i flera år har spelat på den högsta nivån. Vi är väldigt glada över att han har bestämt sig för att gå till oss. Han gjorde senast en väldigt bra match mot Bayern München i supercupen och kan bidra hos oss direkt, säger Bremen-tränaren Florian Kohfeldt i en kommentar på klubbens hemsida.

Toprak har totalt gjort 227 matcher i Bundesliga och anslöt under sommaren 2017 till Dortmund från Bayer Leverkusen. Tidigare har han även tillhört Freiburg på seniornivå.

Publicerad 2019-08-11 kl 12:28

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå