Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Anfallare uppgavs vara klar - nu ska Djurgården ha hittat annat alternativ

Sillybloggen

Djurgården har varit jakt på en anfallsförstärkning inför höstens guldstrid. Sajten Fotbollstransfers  skrev tidigare under tisdagen att Imed Louati i princip var klar för en övergång till den allsvenska serieledaren. Allt som saknades var att genomföra läkarundersökningen och skriva under ett kontrakt säsongen ut – men en kort stund senare publicerade man nya uppgifter om den 25-årige tunisiern.

Sajten skriver nu i stället att affären spricker och att anledningen ska vara att klubben “i sista stund hittat ett annat alternativ”.

Tunisiern var under 2016 utlånad från kinesiska Hangzhou Greentown till Dalkurd. Då blev det tre mål på fem matcher. Säsongen 2017/2018 blev han Vejles bästa målskytt då han i den danska andraligan satte tio mål på 26 matcher. Samma säsong tog klubben steget upp i den danska högstaligan. Säsongen därpå noterades han för två mål på 17 matcher.

– Jag har ingen anledning att kommentera det, sa sportchefen Bosse Andersson till Fotbollskanalen tidigare under tisdagen, då uppgifter gjorde gällande att Louati var klar.

Annons

Det svenska transferfönstret stänger natten mot onsdag.

Publicerad 2019-08-13 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto