Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Bayern-flopp flyttar till Frankrike

Sillybloggen

Bayern München presenterade i maj 2016 Renato Sanches, 22, som en stjärnvärvning och presidenten Karl-Heinz Rummenigge gick ut och sa att Bayern var lyckligt lottat.

Men en efter en lyckad EM-turnering med Portugal och guld i Frankrike sommaren 2016, så lyckades portugisen inte leva upp till de högt ställda förväntningarna i Bayern och blev under säsongen 2017/2018 utlånad till Swansea för spel i Premier League. Även där blev det ett misslyckande, precis som förra säsongen i Bundesliga.

Nu står det klart att Sanches lämnar Bayern på permanent basis för spel i franska Ligue 1-klubben Lille. 22-åringen har skrivit på ett kontrakt fram till sommaren 2023.

– Jag ville gå till Lille, så jag är verkligen glad över att vara här. Jag har blivit väldigt väl mottagen och jag hoppas att allt kommer att gå bra för mig, säger portugisen i en kommentar på den franska klubbens hemsida.

Annons

Sanches är den här säsongen noterad för tre tävlingsmatcher med Bayern München och blev totalt noterad för ett mål och en assist på 35 matcher i Bundesliga. Sanches har även 18 A-landskamper med Portugal på meritlistan och spelade senast en tävlingsmatch med landslaget i november 2018 mot Polen i Nations League.

Publicerad 2019-08-23 22:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto