POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Officiellt: Leicester-mittfältare på lån till Monaco

Leicester meddelade under fredagskvällen att portugisiske mittfältaren Adrien Silva, 30, lånas ut över den kommande säsongen till Monaco för spel i franska Ligue 1. Silva var även under förra våren utlånad till Monaco och får därmed fortsätta spela i klubben.

Silva gjorde förra säsongen totalt 15 matcher i Ligue 1. Portugisen anlände under sommaren 2017 till Leicester från Sporting och har kontrakt med den engelska klubben fram till sommaren 2021. Totalt har han gjort 21 framträdanden för Leicester i alla turneringar.

Publicerad 2019-08-23 kl 22:48

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå