Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PSG nära att värva Realmålvakten

Sillybloggen

Keylor Navas har fått se sig passerad av Thibaut Courtois sedan belgarens ankomst till Real Madrid inför förra säsongen. Nu har 32-åringen börjat söka efter en ny klubbadress och den costaricanska målvakten har enligt olika medier själv meddelat att han vill lämna Los Blancos.

Enligt AS hålls nu samtal och förhandlingar med Paris St-Germain, klubben letar efter en ersättare då Gianluigi Buffon återvänt till Turin och Juventus. 

De franska mästarna visade enligt sajten intresse för Navas tidigare under sommaren men förhandlingarna grusades av att Real Madrid inte ville släppa målvakten gratis. Nu verkar Madrid ha ändrat sig, detta för att spara klubben en löneutgift på tio miljoner euro per år. Navas har nämligen två år kvar på sitt kontrakt med marängerna.

Om affären blir klar väntas Navas lön landa på 5-7 miljoner euro per år. Navas värvades till Real Madrid inför säsongen 2014-15 och har vunnit tre Champions League-titlar och en La Liga-titel.

Annons

I Reals fall är klubben redan ute efter en ersättare, ett av de hetare alternativen är den välmeriterade 36-åringen Pepe Reina med förflutet i bland annat Liverpool, Napoli och Bayern München.

Publicerad 2019-08-23 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto