Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Serie A-klubb utmanar Bordeaux om Hiljemark - kan bli lagkamrat med Balotelli

Oscar Hiljemark, 27, uppges vara på väg bort från Genoa. Under onsdagsmorgonen rapporterade Calciomercato att svensken är nära en flytt till Bordeaux och att bara timmar återstår innan ett eventuellt offentliggörande av affären som ska vara värd runt en miljon euro, drygt 10,7 miljoner kronor.

Nu uppges dock Brescia, som i år är nykomling i Serie A, blanda sig in i kampen om svenskens underskrift. Italienska tidningen Gazzetta dello Sport rapporterar att Brescias ägare Massimo Cellino vill ha svensken. Om Hiljemark skulle bli klar för Brescia skulle det även innebära att han blir lagkamrat med den skandalomsusade italienske anfallaren Mario Balotelli som tidigare i sommar skrev på för klubben.

ANNONS

Hiljemark har kontrakt med Genoa till sommaren 2020 och anslöt till klubben under 2017 från Palermo. Först var svensken utlånad över vårsäsongen 2017 och därefter blev det en permanent flytt. Hiljemark har även representerat Panathinaikos och PSV Eindhoven på utländsk mark och Elfsborg i svensk elitfotboll. Hiljemark har 27 svenska A-landskamper på meritlistan.

Publicerad 2019-08-29 kl 07:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto