Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

De Geas kontrakt går ut nästa sommar – nu uppges Juventus vilja värva målvakten gratis

Sillybloggen

David de Geas kontraktssituation har varit en snackis det senaste året i Manchester. Målvakten har trots idel rapporter om att United velat förlänga fortsatt inte skrivit på något nytt kontrakt. Istället sitter de Gea kvar med ett kontrakt som går ut nästa år.

Nu rapporterar The Express att Juventus vill öppna samtal med spanjoren redan i januari. Klubben har för nuvarande både Wojciech Szczęsny och Gianluigi Buffon i laget, men den sistnämnde ser ut att göra sin sista säsong i karriären.

Juventus gjorde förra vintern klart med Aaron Ramsey redan i januari när den dåvarande Arsenalspelaren satt på ett utgående kontrakt. Det är ett tillvägagångssätt The Express menar att klubben vill kopiera för att värva de Gea.

Förutom Juventus pekas även Paris Saint-Germain ut som en möjlig nästa klubbadress för de Gea. För Uniteds del menar tidningen att de skulle vara intresserade av att ersätta målvakten med Jan Oblak från Atletico Madrid.

Annons
Publicerad 2019-09-08 09:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto