POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3v

Uppgifter: Inter vill värva Chelsea-anfallare

Chelseas franske anfallare Olivier Giroud spekulerades i somras vara aktuell för en flytt från London, men blev i slutändan kvar i Chelsea. Efter endast tre inhopp i Premier League hittills, så kan han än dock i januari lämna för en ny utmaning.

Engelska tidningen The Sun rapporterar att Inter vill värva anfallaren i januari för att förstärka klubbens anfallsbesättning. Han skulle i sådana fall ge bland annat Romelu Lukaku och Lautaro Martinez konkurrens i Antonio Contes tvåmannaanfall.

Giroud har kontrakt med Chelsea till sommaren 2020 och är den här säsongen noterad för ett mål på fem matcher i alla turneringar. Giroud satt på bänken i 90 minuter i båda Chelseas senaste två ligamatcher i England.

Publicerad 2019-09-19 kl 10:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå