Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Argentinare kan ersätta Valverde i Barcelona

Barcelona-tränaren Ernesto Valverde tog under 2017 över den spanska storklubben och har sedan dess fått fira två liga- och två cuptitlar. Däremot blev det under förra säsongen uttåg mot Liverpool i Champions League och efter det fick tränaren utstå kritik.

Nu uppger TNT Sports att Valverde, vid uppsägning, kan ersättas av den argentinska storklubben River Plates argentinske tränare Marcelo Gallardo. Han ledde under 2018 River Plate till seger i Copa Libertadores och ska nu ligga högst upp Barcelonas lista över tänkbara ersättare till Valverde på tränarposten.

ANNONS

Gallardo har lett River Plate sedan 2014. Tränaren har även meriter, som spelare, från det argentinska landslaget och tillhörde som spelare bland annat just River Plate, Monaco och Paris Saint-Germain.

Publicerad 2019-10-04 kl 21:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto