POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Müller har tröttnat - vill lämna Bayern München

Thomas Müller, 30, kan vara aktuell för att lämna Bayern München. Anfallaren, som är fostrad i klubben och endast har tillhört Bayern på seniornivå, rapporteras nu vilja lämna den tyska storklubben, helst redan i vinter.

SportBild uppger att Müller är trött på att sitta på bänken och att han därmed vill lämna klubben för att få speltid någon annanstans. Detta trots att han har kontrakt med klubben fram till sommaren 2021.

Müller är den här säsongen noterad för ett mål och fyra assist på tio matcher i alla turneringar. Tysken har gjort ett inhopp hittills i Champions League och endast spelat från start i tre av Bayerns sju ligamatcher den här säsongen.

Publicerad 2019-10-09 kl 07:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå