POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Officiellt: Palace förlänger med duo

Crystal Palace gav under torsdagskvällen besked om att klubben förlänger med två spelare – mittbacken James Tomkins och anfallaren Christian Benteke. Tomkins har numera kontrakt fram till sommaren 2022, medan Bentekes nya avtal gäller över säsongen 2020/2021.

Tomkins anslöt under sommaren 2016 till Palace från West Ham och är hittills noterad för 87 matcher med klubben, medan Benteke, som också kom sommaren 2016 men från Liverpool, är noterad för 21 mål på 98 framträdanden med Palace.

Benteke är i höst noterad för åtta matcher i alla turneringar, medan Tomkins ännu inte fått speltid den här säsongen.

Publicerad 2019-10-17 kl 19:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå