POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Transferryktena återupplivade - Pogba träffade Zidane i Dubai

Paul Pogba omgärdades av flyttrykten i somras, där de flesta gjorde gällande att fransmannen ville flytta till Real Madrid. Men trots det blev han kvar i Manchester United, men nu har ryktena dragit i gång igen.

Bilder har börjat cirkulera i brittisk press på ett möte mellan Pogba och Real Madrid tränare Zinedine Zidane i Dubai. Bilden ska vara tagen under det nyss avslutade landslagsuppehåll, något som Pogba missade på grund av en skada.

Zidane befann sig i Dubai för att prata på en konferens, enligt Daily Mirror. Enligt tidningen ska mittfältaren vara redo att pusha för en flytt nästa sommar och då ska Real vara hans föredragna destination.

Pogba har kontrakt med Manchester United fram till 2021, med en option på ytterligare ett är.

Publicerad 2019-10-18 kl 09:24

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå