POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Wolves redo att lägga bud på Kulusevski

Dejan Kulusevski har haft en kanonsäsong så här långt i Serie A. På elva matcher har 19-åringen noterats för två mål och fem assist och hans Parma placerar sig på en tiondeplats i tabellen efter elva omgångar.

Kulusevski befinner sig just nu på ett säsongslångt lån i Parma – utlånad från Atalanta – och nu kommer italienska Tuttomercatoweb med uppgifter om att svensken jagas av Wolverhampton. Sajten skriver: ”Exklusivt: Wolves redo med 15 miljoner euro för Kulusevski”. Även om det skulle stämma, så lär det inte räcka till på långa vägar för att värva succésvensken.

Publicerad 2019-11-04 kl 07:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå