POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
33v

Uppgifter: Lagkamraterna övertygade - Sané lämnar City 2020

Manchester City-yttern Leroy Sané, 23, rapporterades i somras vara nära en flytt till Bayern München, men skadade sig allvarligt mot Liverpool i Community Shield och flytten uteblev. Nu ser det i stället ut att bli en flytt till Bayern nästa år.

Enligt engelska tidningen The Telegraph är Sanés lagkamrater i Manchester City övertygade om att stjärnan kommer att lämna klubben nästa år. Bayern var i somras, enligt The Telegraphs uppgifter, redo att möta Citys prislapp på 137 miljoner pund, drygt 1,7 miljarder kronor, men ska nu vara hoppfullt om en något lägre övergångssumma, mest troligt nästa sommar.

Manchester City ska också vara redo att ersätta Sané med Alexander Isaks lagkamrat i Real Sociedad – Mikel Oyarzabal.

Sané har under senaste tiden spenderat en hel del rehabiliteringstid i USA och förväntas först vara redo för spel igen i februari eller mars 2020. Förra säsongen stod tysken för 16 mål och 18 assist på 47 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2019-11-16 kl 17:51

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto