Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Tyska storklubben utmanar Manchester United om Mandzukic

Sillybloggen

Mario Mandzukic lämnade Atlético Madrid i juli 2015 och har på totalt 162 matcher gjort 44 mål och 18 assister för Juventus.

Förra säsongen blev det 25 Serie A-matcher och 8 Champions League-framträdanden med totalt 10 mål. Men nu befinner sig 33-åringen i en situation där han är utfryst i Turin-klubben. Detta trots att kroaten förlängde kontraktet så sent som i april fram till 2021.

Det har inte blivit en enda minut på plan denna säsong och det har ryktats om ett flertal klubbar där ett av de hetaste alternativen ska vara Manchester United.

Men nu skriver Daily Mail att United får konkurrens om Mandzukic namnteckning. Även Borussia Dortmund, som haft en blandad säsongsinledning och ligger sexa i Bundesliga ska vara intresserade att locka till sig anfallaren.

Annons

Om det skulle ske blir det Mandzukic tredje Bundesliga-klubb då han tidigare spelat för VfL Wolfsburg och Bayern München.

Mandzukic har även pratats om klubbar i Qatar eller USA.

Publicerad 2019-11-18 18:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto