Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Djurgården skriver A-lagskontrakt med talang: ”Jättekul”

Sillybloggen

Hanna Ekengren, 17, tar steget upp i Djurgårdens A-lag. Klubben meddelar på sin hemsida att anfallaren har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Det här känns jättekul. Det är en bekräftelse på att det gått bra under året. Så det kändes bra att få skriva på, säger hon i en kommentar på föreningens hemsida.

Talangen gjorde två inhopp i damallsvenskan i fjol, men i synnerhet spelade hon med föreningens F19-lag. Sportchefen Jean Balawo gläds åt att kontraktera Ekengren.

– När man tar upp en spelare så är det extra stort för föreningen. I Hanna så får vi in en powerforward som inte är rädd för någon. Oavsett om det är en F19-match eller allsvensk match så går hon in och tar för sig. Det är likadant på träningarna där hon bara kliver in och kör. Hon är långt fram både tekniskt och fysiskt samt att hon har näsa för att göra de där riktigt viktiga målen, vilket också är en spetsegenskap. Så det här kommer att bli ett väldigt intressant år när vi får följa Hanna, säger han i en kommentar på klubbens hemsida.

Annons

Publicerad 2019-11-29 19:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto