POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
32v

Uppgifter: Liverpool ger sig in i jakten på Kulusevski

Svenske Dejan Kulusevski, 19, har inlett lånesejouren i Parma på ett imponerande sätt och har fått ögonen på sig av flera storklubbar i Europa. Nu verkar det som att ytterligare en storklubb ger sig in i jakten på yttern, som Atalanta uppges ha satt en prislapp på 400 miljoner kronor på.

Enligt journalisten Nicolò Schira, som bland annat skriver för Calcio-Mercato och Gazzetta dello Sport, kommer Liverpool att skicka en scout för att se Parmas match mot Milan under söndagen. Enligt Schira ska Liverpool vilja värva svensken till nästa säsong, medan kinesiska Jiangsu Suning ska vilja värva honom redan i sommar. Även både Inter och Juventus ska fortsatt vara intresserade av 19-åringen.

I en intervju med TV4 nyligen kommenterade svensken flyttryktena.

– Jag känner att jag har mycket att lära för det här är första året jag är i Serie A. Att gå till en storklubb direkt är inte lätt, det är väldigt svårt. Det viktigaste för mig är att spela, för får jag inte det kommer jag tillbaka till det jag kände förra året och det var frustrerande. Så när jag känner att jag är redo så kommer jag att gå till en storklubb för att spela och inte bara för att gå dit, sa han till TV4.

TV4: Januari är snart, är du redo att gå snart?
– Nej, jag vill stanna i Parma.

Kulusevski har den här säsongen stått för tre mål och fem assist på 13 matcher i Serie A för Parma, något som även gav honom en plats i Sveriges senaste EM-kvaltrupp.

Publicerad 2019-11-30 kl 11:42

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto