POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3d

PSG fortsatt intresserat av Tonali - kan lägga bud i januari

Sandro Tonali, Brescias stora talang, har som bekant rapporterats vara hett eftertraktad bland flera av Europas toppklubbar. President Massimo Cellino har tidigare satt prislappen till otroliga tre miljarder– och är det någon klubb som brukar ha pengar så är det Paris Saint-Germain.

Enligt franska RMC Sport består den franska huvudstadsklubbens intresse för Tonali, och radiokanalen skriver att klubben överväger att agera och komma med ett bud på fönstret öppnar igen i januari. “Även om inget bud ännu lagts så scoutade PSG honom nyligen och han förblir en intressant spelare för vinterns fönster”, skriver RMC.

Brescias Sandro Tonali, 19, har den här säsongen varit given i laget och noterats ett mål och två framspelningar på 13 matcher. Brescia ligger sist i tabellen.

Publicerad 2019-12-03 kl 10:31

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå