Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Franska uppgifter: Vieira är Arsenals förstaval till managerjobbet

Sillybloggen

Arsenal tränas av Fredrik Ljungberg efter att Unai Emery fått sparken av klubben. Svensken är interim-manager och styrelsen söker samtidigt efter en mer långsiktig lösning. Carlo Ancelotti, Mikel Arteta, Maximiliano Allegri och Nuno Espirito Santo har pekats ut som kandidater, samtidigt som det rapporterats att Arsenal överväger att ge Ljungberg förtroendet på längre sikt.

Men nu lanseras en helt annan kandidat. Enligt den franska tidningen Nice-Matin så har Arsenal-styrelsen identifierat klubblegendaren Patrick Vieira som huvudkandidat till jobbet. 43-åringen är för tillfället tränare för Nice i Ligue 1. Vieira spelade för Arsenal under den framgångsrika perioden mellan 1996 och 2005.

ANNONS
Publicerad 2019-12-04 23:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto