Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Klart: Westermark förlänger med Ljungskile

Inför säsongen 2019 gick Jesper Westermark, och brorsan Erik, till Ljungskile i division 1. Med 18 mål på 25 matcher var anfallaren starkt bidragande till att laget nästa år spelar i superettan. Nu står det klart att även Westermark gör det. 26-åringen har förlängt sitt kontrakt över nästa år.

– Att fortsätta spela i Ljungskile nästa år känns jättebra! Roligt och spännande att fortsätta den resan vi påbörjade förra året! Jag valde Ljungskile mycket på grund utav många bra dialoger med Jörgen, han ser mig inte bara som en fotbollsspelare utan också för vem jag är som människa. Jag känner mig som en viktig del i lagbygget och att få spela elitfotboll igen ska bli fantastiskt! Jag vill ta tillfället i akt och tacka alla fina supportrar och människor runt förening som fått mig att trivas riktigt bra! Vi ses igen nästa år på Skarsjövallen!

ANNONS

Återstår att se när Erik Westermark skriver på…

Publicerad 2019-12-05 kl 20:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto