Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United i samtal med Kulusevskis agent

Sillybloggen

Svenske Dejan Kulusevski, 19, har gjort succé i Serie A-klubben Parma och svarat för tre mål och fem assist på sexton matcher. Den offensive mittfältarens framfart verkar inte ha gått obemärkt förbi och klubbar som Liverpool, Inter och Manchester United har ryktats vara intresserade.

Nu uppger Daily Mirror, som i sin tur hänvisar till italienska uppgifter, att Manchester United träffat svenskens agent med syftet att förbereda ett bud. Enligt tidningen ska även Inter ha varit i samtal med Kulusevskis representant.

Något flytt i vinter lär det dock inte bli. Svensken har själv berättat att han inte vill lämna Parma, eller Atalanta (klubben han är utlånad från), i vinter och Parmas manager Alessandro Lucarelli har varit tydlig med att svensken ska vara kvar.

– Han stannar med oss tills säsongen är slut, sa Alessandro Lucarelli, tränare i klubben, nyligen till TV Parma enligt Football-Italia.

Annons
Publicerad 2019-12-06 07:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto