Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Klart: Efter ryktena - Rehn stannar i division 1-klubb

Sillybloggen

IFK Göteborgs förre guldtränare Stefan Rehn, 53, tog i maj 2018 över som ny huvudtränare i Utsiktens BK och ledde i år laget till en tredjeplats i division 1 södra. Rehn kopplades i somras ihop med Gais och tidigare i höst med Örgryte, men blir nu kvar i Utsikten. Tränaren bekräftar för GP att han har skrivit på ett nytt avtal över två år.

– Men det är skönt, man känner att klubben är på och det blir roligare att titta uppåt och försöka bygga ett så bra lag som möjligt, säger han till GP.

Rehn berättar vidare att han trivs bra i Utsikten.

– För mig är det viktigt att trivas. Jag hade gärna tagit upp “Kiken” i superettan och alla vill ju vara så högt upp som möjligt. Men för mig är det viktigt att vi håller på med något spännande här. Vi har killar som brinner för fotbollen och har passion för grejerna. Det är viktigt för mig och jag hoppas att vi kan göra en bra säsong, säger han till tidningen.

Tränaren har tidigare basat över Kopparbergs/Göteborg, Jitex BK och som bekant IFK Göteborg mellan 2007 och 2011, där det bland annat blev ett SM-guld 2007. Dessutom har han även varit assisterande tränare i Djurgården.

ANNONS

Rehn hade även en framgångsrik spelarkarriär med sex mål på 45 A-landskamper och med spel i klubbar som Djurgården, IFK Göteborg och Everton.

Publicerad 2019-12-08 23:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto