Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mjällby ger upp Bråtveit: "Trodde aldrig han skulle flytta till vår lilla håla"

Sillybloggen 2019-12-08 19:11

Djurgårdens norske målvakt Per Kristian Bråtveit, 23, har efter årets SM-guld varit tydlig med att han kan tänka sig att lämna Stockholmsklubben. Norrmannen gjorde endast tio matcher i år, då han inledde som förstemålvakt i laget, men sedan fick stå åt sidan till förmån för Tommi Vaiho.

– Jag måste ha speltid. Det är ett tråkigt svar som jag ger till alla, men det bästa hade varit om jag fick det i Djurgården och inte behövt gå någon annanstans för att få det. Men som läget är nu ser det svårt ut att ta förstaplatsen och jag får börja se mig lite runt, sa han tidigare i veckan till Fotbollskanalen.

FotbollDirekt har samtidigt tidigare rapporterat att Mjällby AIF är intresserat av Bråtveit, men nu meddelar nästa års allsvenska nykomlings sportchef Hans Larsson att föreningen har gett upp hoppet om norrmannens underskrift.

– Jag har pratat med Bosse (Andersson, Djurgårdens sportchef) och det har ändrats lite. Bråtveit vill ta upp kampen i Djurgården och det är inte aktuellt med Mjällby längre, säger Larsson till FotbollDirekt och fortsätter:

ANNONS

– Det är som det är. Jag trodde aldrig riktigt på att han skulle vilja flytta ner till vår lilla håla… Jag känner Bosse väl och vi diskuterade det, men nej, det blir inget.

Målvakten har avtal med Djurgården över säsongen 2022.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto