Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Mittfältaren lämnar nykomlingen i superettan: "Lämnar med otroligt fina minnen"

Sillybloggen

Seif Kadhim gjorde tre mål och tre assist på 23 matcher när Umeå FC slutade tvåa i division 1 norra och tog en kvalplats till superettan. Där blev det seger mot IK Frej över två matcher, men nu står det klart att mittfältaren inte följer med klubben upp i serien.

Umeå meddelar på sin hemsida att 28-åringen lämnar klubben.

– Det är med otroligt fina minnen jag lämnar Umeå FC. Totalt blev det 3,5 år och två avancemang till Superettan, säger han till klubbens hemsida.

– Två av dem absolut finaste ögonblicken i min fotbollskarriär har varit att gå upp till Superettan med Umeås FC. Segern mot Akropolis inför en fullsatt arena och den rafflande kvalsegern mot Frej. För oss som är från Umeå så känns en sån upplevelse lite mer i kroppen. Det gör mig otroligt stolt att säga att jag har varit med och bidragit till det.

Kadhim har tidigare i karriären spelat i Örgryte, Norrby, Team TG samt irakiska Duhok SC. Den nuvarande sejouren var hans andra i Umeå, då han även spelat i klubben mellan 2011 och 2012.

Annons
Publicerad 2019-12-11 16:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto