Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rosenborgs tränare bekräftar intresse för Levi: ”Är bara en klubb som fått tillåtelse att prata med honom”

Sillybloggen

Under onsdagen uppgav Expressen att Hammarby är intresserat av Rosenborgs Jonathan Levi och att klubben hade fått tillåtelse att prata med spelaren av Rosenborg. Det var något Levi själv inte hade hört talas om. Istället menade att han visste att Elfsborg, som han var på lån i under 2019, är intresserat av att värva honom.

– Jaja, det är klart. Jag har trivts väldigt bra där. Det var upp och ned i år, jag fick ju min skada. Jag har trivs väldigt bra och det är klart att det finns alltid med i spelet, sa Levi till Fotbollskanalen tidigare på onsdagen.

Det rapporterar även Adressavisen, som menar att det är Elfsborg och inte Hammarby som har lagt bud på Levi. Rosenborgs tränare Eirik Horneland bekräftar för den norska tidningen att en klubb har lagt bud, men vill inte säga vilken klubben är.

– Det är bara en klubb som har fått lov att prata med honom. Det är klubben som har lagt ett bud på honom, säger Horneland.

Annons

Levis avtal med Rosenborg sträcker sig över 2021.

Publicerad 2019-12-11 17:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto