Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Förre HBK-mittfältaren: "Dörren till Sundsvall kommer jag aldrig stänga"

Sillybloggen 2019-12-12 07:50

Pontus Silfwer, som har en bakgrund i Gif Sundsvall, lämnade i somras Halmstads BK för spel i norska högstaligalaget Mjøndalen och var i höst med och hjälpte laget till ett nytt kontrakt. Mittfältaren har avtal med klubben över 2021, men enligt Sundsvalls Tidning är nu Gif Sundsvall intresserat av att knyta till sig spelaren.

Silfwer berättar i sin tur för tidningen att han utgår från att han blir kvar i den norska klubben, men att han inte stänger dörren till Sundsvall till nästa säsong.

– Dörren till Sundsvall kommer jag aldrig stänga. Jag fick aldrig lyckas i Sundsvall så det hade varit kul att få spela där igen och få visa vilken sorts fotbollsspelare jag är i dag, säger han till Sundsvalls Tidning.

– Jag och min familj har planer på att bosätta oss i Sundsvall i framtiden och om det dök upp en möjlighet för mig att få spela i Sundsvall igen så hade det så klart varit ett bra sätt för oss att etablera oss i Sundsvall, fortsätter han.

ANNONS

Silfwer lämnade under 2012 Gif Sundsvall och har därefter tillhört klubbar som Hudiksvall, IK Frej, Mjøndalen och Halmstads BK.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto