POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6v

Uppgifter: Emery nobbar Everton

Unai Emery fick sparken av Arsenal och ersattes tillfälligt av Fredrik Ljungberg. Spanjoren har de senaste dagarna kopplats ihop med en snabb återvändo till Premier League, då bland annat The Athletic rapporterat om att Emery träffat Evertons ledning för samtal om den vakanta tjänsten.

Men nu ser Everton ut att få leta vidare. Enligt Marca så har Emery gett klubben nobben. Den tidigare Arsenal-managern ska också ha nobbat erbjudanden från två kinesiska klubbar, skriver den spanska tidningen.

Publicerad 2019-12-13 kl 20:05

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå