Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ishak förhandlar med Bundesliga-klubb

Sillybloggen

Mikael Ishak, 26, var för två år sedan en tongivande spelare när Nürnberg tog steget upp till Bundesliga och fick även under förra säsongen gott om speltid i tyska högstaligan när laget ramlade ner till 2. Bundesliga igen. I år har det däremot blivit mindre speltid, endast åtta matcher i alla turneringar och noll mål.

Tyska tidningen Bild rapporterar nu att Ishak vill lämna Nürnberg och att han förhandlar med Bundesliga-nästjumbon Paderborn. Ishak ska ha bett Nürnbergs klubbledning om att få lämna klubben.

Nürnberg har i år gått tungt i tyska andradivisionen och är på 16:e-plats, medan Paderborn, som är nykomling i Bundesliga, har fyra poäng upp till Hertha Berlin på säker mark i tyska högstaligan.

Ishak är ännu inte noterad för något mål i år. Förra säsongen blev det sex mål och fyra assist på 31 matcher totalt och för två säsonger sedan gjorde han 13 mål och åtta assist på 31 matcher i alla turneringar. Ishak har kontrakt med Nürnberg fram till sommaren 2020 och har varit i klubben sedan vintern 2017, då han anslöt från danska Randers.

Annons

Ishak har tidigare representerat klubbar som Parma, Crotone, Köln och St. Gallen. På svensk mark representerade han senast Assyriska FF.

Publicerad 2019-12-13 07:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto