Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Salétros vill lämna Rostov - aktuell för ungersk klubb

Sillybloggen

Anton Salétros, 23, lämnade sommaren 2018 AIK för spel i ryska klubben Rostov, men fick ont om speltid och återvände i somras på lån till AIK igen. Salétros var därefter bofast i AIK:s startelva och avslutade säsongen med laget, samtidigt som han formellt sett har avtal med den svenska föreningen fram till den 31 december i år.

Därefter har 23-åringen fortsatt avtal med Rostov fram till sommaren 2022, men vill nu enligt Expressen lämna den ryska klubben igen. Enligt tidningen är mittfältaren aktuell för den ungerska klubben Ferencvaros, som i år blev trea i sin grupp i Europa League och just nu toppar den ungerska högstaligan. Ferencvaros har totalt 30 ligatitlar och vann senast den ungerska högstaligan 2018.

Expressen uppger att det ska finnas kontakt mellan parterna och att Rostov kan tänka sig att sälja Salétros för runt 5-6 miljoner kronor.

Salétros har en gång tidigare i karriären spelat för en ungersk klubb. 23-åringen var under en period under 2017 utlånad från AIK till Ujpest FC.

Annons
Publicerad 2019-12-13 08:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto