Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: KFF-talang lämnar för allsvensk konkurrent

Sillybloggen

Adam Hellborg, 21, har en bakgrund i Kalmar FF:s akademi och skrev inför förra säsongen på ett nytt avtal med föreningen över 2020. Däremot blev det i år inte speciellt mycket speltid i allsvenskan, då han främst var utlånad till Oskarshamns AIK med spel i division 1. Det blev endast tre matcher utan speltid på bänken i allsvenskan 2019.

Nu meddelar Hellborgs agent Nima Modyr att spelaren är överens med Sirius om ett kontrakt över tre år.

– Adam har varit nere i division ett med Oskarshamn och är nu i allsvenskan med Sirius. Att kunna göra en sådan resa tyder på en enorm mental styrka, det tyder på att framtiden för honom är ljus och att han kan göra ännu större resor i framtiden. Att en sådan fin klubb som Sirius kan identifiera det är fantastiskt kul. Nu får Adam dessutom återförenas med Henrik Rydström som har bra koll på honom sedan tidigare. Det är en utmärkt lösning för alla parter, säger Modyr till Kvällsposten.

Helleborg gjorde i april 2018 allsvensk debut mot Malmö FF på Guldfågeln Arena och har totalt nio allsvenska framträdanden på meritlistan.

Annons
Publicerad 2019-12-17 17:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto