Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Agent dementerar påskrift - men Elfsborg överens om prislapp för talang: "Skönt!"

Sillybloggen 2019-12-20 23:19

Målvakten Mathias Dyngeland är klar sedan tidigare och mittfältaren Alexander Bernhardsson presenterades under fredagen. Nu närmar sig Elfsborg ytterligare ett nyförvärv inför 2020. Under fredagen kom Borås-klubben överens med Landskrona Bois om en övergångssumma för talangen Jacob Ondrejka.

Klubbarna har förhandlat om 17-åringen den senaste tiden och nu är alltså parterna eniga. Fotbolldirekt.se skrev under fredagskvällen att mittfältaren är klar för Elfsborg och att han har skrivit på för klubben, men det dementerar Ondrejkas agent Martin Klette.

Klette vill inte bekräfta att det är just Elfsborg som Ondrejka är på gång till, men skriver följande i ett sms till Fotbollskanalen:

“Inget avtal är klart med den aktuella allsvenska klubben. Klubben har informerat mig om att de idag har lyckats komma överens med Landskrona. Nu blir det dags att titta på ett avtalsförslag och eventuellt göra en läkarundersökning. Troligen medför julhelgen att det tidigast kan bli klart i mellandagarna men jag brukar sällan spekulera utan vi får vänta och se. Skönt dock att klubbarna äntligen kom överens! Då är steg ett avklarat!”.

ANNONS

Ondrejka gjorde 24 framträdanden i division 1 under 2019 och tillhör det svenska P18-landslaget. Han har tidigare i vinter besökt IFK Göteborg.

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto