Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Piñones-Arce tar över Hammarbys damlag

Sillybloggen

Pablo Piñones-Arce blir ny tränare för Hammarbys damlag i elitettan. Det bekräftar klubben på sin hemsida.

– Först och främst är jag ärad över att ha fått frågan, att jag var en av kandidaterna. Det hade jag inte tänkt på. När jag väl fick frågan och presentationen av vad man vill göra, hur man ska göra för att nå dit och att jag skulle vara en viktig pusselbit i det bygget så var det helheten som fick mig att tacka ja till uppdraget. Jag tror det, för min del, handlar om att ha den bästa miljön för att åstadkomma resultat och göra ett bra jobb. Jag upplevde att för min del så var det bra matchning med damlaget och ambitionerna som finns, säger Piñones-Arce i en kommentar på klubbens hemsida.

ANNONS

Piñones-Arce har tidigare varit assisterande tränare i Bajens herrlag och tränade under hösten samarbetsklubben Frej i superettan.

Hammarby var den gångna säsongen mycket nära att ta sig upp i damallsvenskan, men spelar även nästa säsong i elitettan.

Publicerad 2019-12-23 18:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto