Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Därför drog sig United ur Håland-affären

Sillybloggen

Erling Braut Håland blev tidigare i dag klar för Borussia Dortmund efter att ha kopplats ihop med en mängd europeiska storklubbar.

En av klubbarna som det har ryktats mycket om är Manchester United, som tränas av Hålands landsman Ole Gunnar Solskjær. Nu skriver norska VG att United var intresserade av Håland och diskuterade personliga detaljer med 19-åringen, men att man till slut drog sig ur, bland annat för att Erlings far Alf-Inge Håland och agent Mino Raiola ska ha krävt en del av en framtida försäljningssumma plus en utköpsklausul.

Under hösten gjorde Håland hela åtta mål på sex matcher i Champions League, plus ytterligare 16 mål på 14 ligamatcher för Red Bull Salzburg. Enligt Kicker betalade Dortmund drygt 200 miljoner kronor för att köpa loss Håland från Salzburg.

Annons
Publicerad 2019-12-29 17:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto