Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Gif Sundsvalls önskan - vill värva anfallaren: "Han är prio ett"

Gif Sundsvall åkte ur allsvenskan och sedan dess har ett flertal tongivande spelare lämnat klubben, däribland spanjorerna David Batanero och mittbacken Carlos Gracia.

Nu gäller det för Medelpadsklubben att studsa tillbaka och man har tillsatt Henrik Åhnstrand som ny huvudtränare och han får till sin hjälp den tidigare målvakten Tommy Naurin och Andreas Pettersson som assisterande.

På spelarfronten vill man nu värva Pontus Engblom som vann skytteligan i norska motsvarigheten till superettan den gångna säsongen. Anfallaren som är född i Sundsvall och tidigare varit utlånad till klubben är i detta nu kontraktslös.

ANNONS

– Självklart gör vi allt vi kan, för det är vår högsta önskan att rekrytera Pontus Engblom till vårt projekt i GIF Sundsvall. Hans personlighet och kvaliteter skulle passa perfekt i den situation vi är i. Vi behöver ha in en ledare och en spelare med hans kvalitet, säger Gif Sundsvalls sportchef Urban Hagblom till Sundsvalls Tidning.

– Vi gör allt vi kan, men sedan får man ha förståelse och respekt för att det finns andra intressenter och att man inte alltid kan nå hela vägen in i mål, men vi ska i alla fall göra allt vi kan. Han är vår prio ett i nuläget, säger Hagblom.

Publicerad 2019-12-31 kl 16:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto